Μονεμβάσια: Μία βενετσιάνικη ιστορία αγάπης στην καστροπολιτεία

Στα λιθόστρωτα καλντερίμια και στις πλατείες του κάστρου της Μονεμβασίας στον ιστορικό βράχο θα ζωντανέψει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 1η Μαρτίου, και ώρα 3 το μεσημέρι μία πολυτάραχη ιστορία αγάπης από την περίοδο της ενετοκρατίας.

Η “Malvasia”, μία βενετσιάνικη ιστορία αγάπης… μετά μουσικής, είναι ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο που υλοποιείται με τη συμμετοχή των θεατρικών ομάδων “Ιάσθε Θεάτρω”, “Αιθεροβάμονες”, “Συνέκφραση” και εθελοντές.

Τη σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο σκηνοθέτης Κώστας Αυγέρης, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του φιλοδοξούν να ταξιδέψουν τους επισκέπτες στο πλούσιο παρελθόν της Καστροπολιτείας με όχημα ένα ξεχωριστό δρώμενο μετά μουσικής (αλλά και χορού και γεύσης), μιας άλλης εποχής!.

Η δράση εντάσσεται στις εκδηλώσεις που διοργανώνει και φέτος η Ένωση Γυναικών “οι Μονεμβασιώτισσες” υπό την αιγίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου, του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας και του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (παραχώρηση κοστουμιών).