Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα σε μια μεγάλη συναυλία στους Μολάους για το 1ο Laconia Summer Basketour!

Ξεκινά σήμερα το 1ο Laconia Summer Basketour, το μπασκετικό τουρνουά που θα διεξαχθεί έως τις 13 Αυγούστου στη Μονεμβάσια. Παράλληλα με τους αγώνες, η προσοχή στρέφεται στο LSB Party, την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 21.30′.

Οικοδεσπότες και πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι οι Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα, που θα ξεσηκώσουν το ΕΠΑΛ Μολάων και όλους τους παρεβρισκόμενους. Μαζί τους, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Ιnternational Bartenders Association (ΙΒΑ) Παναγιώτης Γκοβάτσος, ο οποίος θα προσφέρει ένα μοναδικό bartending show. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η δημοσιογράφος Κυριακή Δρίβα.

«Ανυπομονώ για τη συναυλία μας την Παρασκευή 12 Αυγούστου στους Μολάους, στο πλαίσιο του Laconia Summer Basketour! Σας περιμένω όλους!», λέει ο Ησαΐας Ματιάμπα, με το Μύρωνα Στρατή να συμπληρώνει με τη σειρά του πως «την Παρασκευή θα γίνει χαμός! Σας περιμένουμε! Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να βάλουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο».

Αναφορικά με τους αγώνες, τα δύο γήπεδα διεξαγωγής είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, ενώ σήμερα το πρωί συμπληρώθηκαν οι τελευταίες συμμετοχές για όλες τις κατηγορίες του 3on3.

‪#‎LSB_Party_2016‬