Νέα έκκληση βοήθειας για την Πολυτίμη Τσιγκούνη από την Παντάνασσα

Στις 23 Μαρτίου 2015 η Πολυτίμη Τσιγκούνη από την Παντάνασσα του δήμου Μονεμβασίας υπέστη σοβαρή ενδοκρανιακή εγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύτικε για έναν περίπου χρόνου στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Με τη δική σας βοήθεια, γνωστών και αγνώστων, φίλων και συγγενών, μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης τον Φεβρουάριο του 2016. Η πορεία της υγείας της δείχνει καλύτερη. Έχει ξεκινήσει θεραπεία στο κέντρο αποκατάστασης “Απολλώνειο” της Λάρισας. Η Πολυτίμη με σταθερά βήματα δείχνει να επικοινωνεί και να αναγνωρίζει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τα έξοδα ωστόσο είναι πάρα πολλά και η οικογένειά της δυσκολεύεται να ανταποκριθεί.

Η οικογένεια γνωρίζει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν όλοι, απευθύνει ωστόσο έκκληση βοήθειας ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας της Πολυτίμης. Οποιοδήποτε ποσό θα μπορούσε να βοηθήσει. Η Πολυτίμη είναι 39 χρονών και μητέρα ενός 9χρονου αγοριού, που την έχει ανάγκη. Οι οικείοι της ευχαριστούν όλους εκ των προτέρων.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να το κάνει στην τράπεζα Πειραιώς, στον αριθμό λογαριασμού IBAN:GR1301711430006143010100361 (Βασίλειος Τσιγκούνης και Πολυτίμη Τσιγκούνη).


(Προς κάθε ενδιαφερόμενο ΜΜΕ: Το κείμενο είναι ελεύθερο προς αναδημοσίευση)