Νέα αγροτική κινητοποίηση στους Μολάους

agrotes dioikitirio 18

Σε νέα ενέργεια διαμαρτυρίας πρόκειται να προχωρήσουν οι αγρότες. Την προσεχή Παρασκευή, 14 Μαρτίου, διοργανώνεται συγκέντρωση στην πλατεία των Μολάων στις 12 το μεσημέρι.

Η συντονιστική επιτροπή ανεξάρτητων αγροτών δήμου Μονεμβασίας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να δώσει το “παρών” στη διαμαρτυρία, υπενθυμίζοντας πως οι πρόσφατες φορολογικές ρυθμίσεις κινητοποίησαν ολόκληρο τον αγροτικό πληθυσμό. “Κινητοποιήσεις πρωτόγνωρες για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο, που έχουν θορυβήσει τους αρμόδιους και δεν τις παρουσιάζουν τα μεγάλα και τα τοπικά κανάλια (μπλόκα, συλλαλήτηριο Άργους, συγκέντρωση διοικητηρίου Σπάρτης, διόδια Νεστάνης κ.ά.)”, αναφέρει χαρακηριστικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

“Για πρώτη φορά η Λακωνία και η υπόλοιπη Πελοπόννησος αποκτούν διεκδικητική υπόσταση και αυτό φέρνει τα πρώτα καλά αποτελέσματα.

Το φορολογικό νομοσχέδιο οδηγεί σίγουρα στην εξαφάνιση του μικρού και μεσαίου αγροτικού εισοδήματος. Δηλαδή στην εξαφάνιση ενός από τους πυλώνες στήριξης και ανάπτυξης της οικονομίας και της κοινωνίας.

Ένας-ένας ξεχωριστά, ο κάθε επαγγελματικός κλάδος πλήττεται και η κοινωνική ανθρωπιστική κρίση φουντώνει. Είναι καιρός να ενώσουμε τις φωνές μας και τις διεκδικήσεις μας. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα”.