Νέα απάντηση της διοίκησης του Σωματείου Οικοδόμων Σπάρτης στο ΠΑΜΕ

Απόσπασμα από τα πρακτικά του (19/2) έδωσε στη δημοσιότητα το ΔΣ του Σωματείου Οικοδόμων Σπάρτης, θέλοντας να απαντήσει στο ΠΑΜΕ:

oikodomoi“Χαιρετίζουμε την καθολική απεργία στις 4/2/2016 και το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη με τη συμμετοχή όλων των σωματείων και των άλλων φορέων. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε την εντυπωσιακή παρουσία των αγροτών. Στηρίζουμε τον αγώνα τους που συνεχίζεται.

Το ΔΣ εγκρίνει όλες τις ενέργειες του προεδρείου ώστε να είναι μαζική και πετυχημένη η απεργία. Ο αγώνας μας πρέπει να έχει ενιαίο χαρακτήρα, δεν χωρούν διασπαστικές κινήσεις, γιατί ενιαία είναι η επίθεση που δεχόμαστε.

Το ΔΣ καταδικάζει τα ψευδή κα κακοήθη δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της απεργίας και μετά από αυτήν εναντίον του προέδρου του σωματείου μας. Εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προέδρου και του προεδρείου του σωματείου μας.

Όσο για το μεγάλο ψέμα ενημερώνουμε ότι η συνεδρίαση του ΔΣ (2/2/16) έγινε κανονικά καθώς και σύσκεψη την προηγούμενη 1/2/2016, με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας του ΔΣ και στην οποία αποφασίστηκε το κάλεσμα των συναδέλφων με ανακοίνωση στον τύπο.

Αυτό αποδεικνύεται από τα πρακτικά, τα οποία δεν ζητήθηκαν ποτέ από κανέναν και εννοείται ότι είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Δεν θα σχολιάσουμε ύβρεις, χυδαιότητες και χαρακτηρισμούς, δεν μας το επιτρέπει το ήθος, η στάση και η πορεία μας στο εργατικό κίνημα όλα τα χρόνια”.