“Νέα Ζωή” Βαμβακούς: Απολογισμός διετίας και νέο ενισχυμένο ΔΣ

Nea Zoi

Nea Zoi

Με επιτυχία και χρήσιμα συμπεράσματα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακούς “Νέα Ζωή”, κατά την οποία έλαβαν χώρα ο απολογισμός της διετίας και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Το απελθέν ΔΣ ολοκλήρωσε τη θητεία του, έχοντας στο ενεργητικό του τριάντα εκδηλώσεις, εξωραϊστικές παρεμβάσεις, δωρεές και πολυάριθμες δράσεις σε ποικίλλους τομείς.

Τη γενική συνέλευση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χάρης Βασιλάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέχρι τώρα έργο της “Νέας Ζωής”, απαριθμώντας τις εκδηλώσεις των δύο τελευταίων χρόνων. Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε η ταμίας κ. Γεωργία Καμολίκη, η οποία παρέθεσε τα οικονομικά δεδομένα, ενώ ακολούθησε η τοποθέτηση του αντιπροέδρου κ. Χάρη Βελδέκη, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη διαρκούς συνεργασίας μεταξύ της “Νέας Ζωής”, των κατοίκων της Βαμβακούς, αλλά και των γύρω χωριών. Σε ενωτικό κλίμα κινήθηκε και ο λόγος του κ. Θανάση Παπαζαφειρόπουλου, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μέχρι τώρα έργο του συλλόγου.

Εν συνεχεία έλαβαν χώρα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος. Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα. Το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζουν οι Χάρης Βασιλάκος (πρόεδρος), Χάρης Βελδέκης (αντιπρόεδρος), Θανάσης Παπαζαφειρόπουλος (γραμματέας), Μάτα Γαλάτα (αναπλ. γραμματέας), Γεωργία Καμολίκη (ταμίας), Αγγελική Σπηλιάκου, Δημήτρης Αλεξανδρής και Χαράλαμπος Αλεξανδράκης (μέλη). Η εξελεγκτική επιτροπή αποτελείται από τους Χαράλαμπο Ι. Βελδέκη, Μάρθα Βερδήλου και Αλέξανδρο Γεωργουλόπουλο.

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου, θέλοντας να συνεχίσει το έργο που πραγματοποιήθηκε τα δύο τελευταία χρόνια, δρομολογεί για τους επόμενους μήνες τις εξής δράσεις:

– Συμμετοχή στην τριήμερη έκθεση τουρισμού “Greek Tourism Expo”.

– Διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Καρυδιού, για το οποίο θα γίνει προσπάθεια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.

– Συγκρότηση ομάδας που θα αποτελείται από καταρτισμένα άτομα, επιστήμονες, τεχνοκράτες και ανθρώπους του πνεύματος, οι οποίοι θα συνεργαστούν με τη “Νέα Ζωή” και θα συμβάλουν στη δημιουργία πλάνου ανάπτυξης της Βαμβακούς.

– Αξιοποίηση κτιρίου για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης – πολιτιστικού κέντρου.

– Δημιουργία οδηγού με έμφαση στον θρησκευτικό τουρισμό.

– Συνεργασία με το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων συνταγογράφησης.

– Προσπάθεια προσέγγισης νέων μελών.