Νέα παραπομπή της συνδικαλίστριας Μανωλάκου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

nosokomeio Molaon

nosokomeio Molaon

Την ακόλουθη επιστολή προς την ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ κοινοποίησε η συνδικαλίστρια Φωτεινή Μανωλάκου, πρώην αντιπρόεδρος (και νυν μέλος ΔΣ) του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μολάων, ζητώντας την παρέμβασή τους προκειμένου να σταματήσει κάθε δίωξη εναντίον της:

«Συνάδελφοι,

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, μετά την παρέμβαση που έγινε στις 13/10/2014 και ματαίωσε τα σχέδιά της προκειμένου να τεθώ σε αργία, συνεχίζει εν κρυπτώ τις ενέργειές της.

Σήμερα το βράδυ 25/11/2014, μου κοινοποιήθηκε απόφαση του ΔΣ σύμφωνα με την οποία παραπέμπομαι στο Πειθαρχικό Συμβούλιο (με επόμενη κίνηση τη θέση μου σε αργία) για αμέλεια υπηρεσιακού καθήκοντος επειδή δεν έλεγξα συνάδελφό μου για διοικητική παράλειψη. Το παράπτωμα αυτό δεν είναι απο εκείνα τα οποία σύμφωνα με το πειθαρχικό δίκαιο παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

1. Επίσης, δεν μου χορηγήθηκαν τα έγγραφα που ζήτησα απο τον πειθαρχικό μου φάκελο

2. Δεν μου χορηγήθηκαν επίσης έγγραφα απο το ΣΕΥΥΠ τα οποία ζήτησα και αφορούν στη νομιμότητα της διαδικασίας, αφού όλη η διαδικασία στηρίζεται σε μια σειρά από παράνομες ενέργειες.

3. Δεν απαντήθηκε καν αίτημά μου, όταν κλήθηκα σε απολογία από τη διοικήτρια, για αναβολή της διαδικασίας λόγω ανωτέρας βίας (προβλήματος υγείας).

4. Δεν απολογήθηκα.

5. Δεν κλήθηκα ούτε καν ενημερώθηκα για την παραπομπή του θέματος και τη συζήτησή του στο ΔΣ.

Συνάδελφοι, ο σκοπός της διοίκησης και των άνωθεν εντολέων της είναι η προσωπική, υπηρεσιακή και οικονομική μου εξόντωση, αφού είναι το τέταρτο πειθαρχικό στο οποίο με εγκαλούν μέσα από μεθοδεύσεις και παράνομες ενέργειες, και έπεται συνέχεια.

Παρακαλώ να παρέμβετε άμεσα να ανακληθεί η παράνομη, για τους παραπάνω λόγους απόφαση του ΔΣ και να σταματήσει κάθε δίωξή μου».