Νέα προγράμματα κατάρτισης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

anoikto panepistimio

anoikto panepistimio

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Δημήτριο Γιαννιά, ανακοινώνει για την τρέχουσα περίοδο την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων κατάρτισης:

Μάνατζμεντ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων διοίκησης

Στρατηγική αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων

Διοίκηση ολικής ποιότητας

Μάρκετινγκ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων πωλήσεων

Η εφαρμοζόμενη εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στα προσφερόμενα προγράμματα από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Σημειώνεται πως, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, και τα τέσσερα προγράμματα προσφέρονται με σημαντική μείωση των διδάκτρων τους προς όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις:

> Στείλτε e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο dgiannias@gmail.com, για να σας σταλεί στη συνέχεια ηλεκτρονικά το πλήρες ενημερωτικό έντυπο, αιτήσεις, οδηγίες υποβολής αιτήσεων κλπ ή

> Τηλεφωνήστε στο 2610 367457 ή στο 6945401441 καθημερινά 9.00΄ – 10.00΄ πμ ή 3.00΄ – 5.00΄ μμ ή

> Επισκεφθείτε ύστερα από συνεννόηση τα γραφεία του προγράμματος (3ος όροφος, αίθουσα Σχολής Κοινωνικών Επιστημών) των εγκαταστάσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου στην Αθήνα, που βρίσκονται στη λεωφόρο Συγγρού 23. Θα κλείσετε ραντεβού με μέλος ΔΕΠ σύμβουλο που συμμετέχει στη διαδικασία κατάρτισης, για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με το πρόγραμμα.