Νέοι αιμοδότες στη 16η εθελοντική αιμοδοσία στο Γεράκι

aimodosia Geraki (17)

aimodosia Geraki (17)

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Γερακίου η 16η εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τοπικής τράπεζας αίματος. Αρκετοί γερακίτες και γερακίτισσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, παρόλο που την εποχή αυτή κυκλοφορούν πολλές ιώσεις στο χωριό μας. Ενθαρρυντικό είναι ότι στην αιμοδοσία προσήλθαν και νέοι αιμοδότες.

Η τράπεζα αίματος Γερακίου ξεκίνησε από το 2006 και έχει βοηθήσει μέχρι αυτή τη στιγμή 108 συμπατριώτες μας, έχοντας προσφέρει 211 μονάδες αίμα όταν προέκυψε άμεση ανάγκη. Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες που έχουν στηρίξει την προσπάθεια αυτή, τον πατέρα Ιωάννη Χαραμή για την παραχώρηση της αίθουσας του ενοριακού κέντρου και το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης για την άψογη συνεργασία μας.

Χρήστος Μπαλαμπάνος

πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

& υπεύθυνος της Τράπεζας Αίματος Γερακίου

aimodosia Gerakiaimodosia Geraki (1)aimodosia Geraki (2)aimodosia Geraki (3)aimodosia Geraki (4)aimodosia Geraki (5)aimodosia Geraki (6)aimodosia Geraki (7)aimodosia Geraki (8)aimodosia Geraki (9)aimodosia Geraki (10)aimodosia Geraki (11)aimodosia Geraki (12)aimodosia Geraki (13)aimodosia Geraki (14)aimodosia Geraki (15)aimodosia Geraki (16)aimodosia Geraki (18)aimodosia Geraki (19)