Νέο αίμα στη “Νέα Ζωή”: Ανανεωμένο κι ενισχυμένο το ΔΣ του Συλλόγου Βαμβακούς

Με επιτυχία και χρήσιμα συμπεράσματα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακούς “Νέα Ζωή”, όπου έλαβαν χώρα ο απολογισμός της διετίας και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Το απελθόν ΔΣ ολοκλήρωσε τη θητεία του έχοντας στις αποσκευές του, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, περισσότερες από πενήντα εκδηλώσεις, εξωραϊστικές παρεμβάσεις, δωρεές και πολυάριθμες δράσεις σε ποικίλους τομείς.

Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης η “Νέα Ζωή”, με την απονομή τιμητικής πλακέτας, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον κ. Γεώργιο Χούπη, ο οποίος στήριξε οικονομικά το σύλλογο.

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας που ακολούθησε, το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Χάρης Βασιλάκος
Αντιπρόεδρος α’: Θανάσης Παπαζαφειρόπουλος
Αντιπρόεδρος β’: Χαράλαμπος Αλεξανδράκης
Γενικός γραμματέας: Χάρης Βελδέκης
Αναπληρωτής γγ: Αλέξανδρος Γεωργουλόπουλος
Ταμίας: Αγγελική Σπηλιάκου
Αναπληρωτής ταμίας: Παναγιώτης Κωνστανταράκος

Την εξελεγκτική επιτροπή αποτελούν οι κ.κ. Χαράλαμπος Ι. Βελδέκης, Μάρθα Βερδήλου, Μάτα Γαλάτα.

Το νέο ΔΣ, θέλοντας να συνεχίσει το έργο που πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια, δρομολογεί για τους δύο επόμενους μήνες τη συμμετοχή του στην εκδήλωση ζωής Spartan Hero – Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών, στις 5 Σεπτεμβρίου, στο κτήμα “Νερόμυλος” (διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος “Νιόβη”), και φυσικά τη διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Καρυδιού στα μέσα του Οκτώβρη.