Νεοέλληνας… Ένα σπάνιο είδος ανθρώπου!

stilo

stilo

γράφει ο Γιάννης Χρηστάκης

Φίλοι αναγνώστες,

Πραγματικά είναι να απορεί κάποιος για αυτό το νέο είδος νεοέλληνα που δείχνει να κυριαρχεί γύρω μας τα τελευταία χρόνια και χαρακτηρίζεται από μεγάλες, σχεδόν θαυμαστές ικανότητες μικρής, μέσης και μεγάλης διαπλοκής, απέχθεια προς κάθε τι συλλογικό, φασίζουσα συμπεριφορά και νοοτροπία, νεοορθόδοξη μισαλλοδοξία, μενεγάκεια ελαφρότητα, λουκούλεια πάθη, κωστοπούλεια λαγνεία, αδυναμία σύλληψης της διαφορετικότητας και πολλά άλλα.

Πώς αποδεικνύεται αυτό; Δείτε τα παρακάτω.

1.Δεν κάνει τίποτα για το ξεπούλημα της “μικρής ΔΕΗ”.

2. Δεν αντιδρά στη μόλυνση των θαλασσών που κολυμπά, και από τις οποίες προμηθεύεται μέρος της τροφής του, τώρα που ποτίζονται με τα δηλητήρια των χημικών του βρώμικου πολέμου της Συρίας.

3. Τρώει κουτόχορτο περί αλγορίθμων στην εξαγωγή αποτελεσμάτων στη β’ λυκείου.

4. Δεν ενδιαφέρεται για την εξόντωση των φυλακισμένων στις νέες φυλακές υψίστης ασφαλείας τύπου Γ.

5. Παρακολουθεί εκστασιασμένος το κλωτσοσκούφι της βραζιλιάνικης οπερέτας, προσποιούμενος τον προπονητή από τον καναπέ του προσωπικού του εγκλεισμού.

6. Ξέρει κάθε λεπτομέρεια για το χωρισμό της Μπαλατσινού και του Κωστόπουλου.

7. Κάνει μαγκιές καθυστερώντας να υποβάλει τη φορολογική του δήλωση, κυκλοφορεί με ανασφάλιστα αυτοκίνητα, φοροδιαφεύγει περισσότερο τώρα, σταμάτησε να εκδίδει αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.

8. Ανέχεται να πηγαίνει σε νοσοκομεία που δεν έχουν ούτε γάζες και κλαψουρίζει για το πώς τον κατάντησε ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης.

9. Ανέχεται και επιχαίρει (ο ανόητος) που απολύονται οι εκπαιδευτικοί των παιδιών του ή που καλούνται να ασκήσουν το επάγγελμά τους με μισθούς πείνας!!!

10. Αμφιβάλλει για το ΣΥΡΙΖΑ λες και είναι 30 χρόνια στην κυβέρνηση και δε βλέπει πώς τον κατάντησε η σύμπραξη νεοφιλελεύθερων, ακροδεξιών και σοσιαλιστών βενιζελικής κοπιάς.

11.Ψηφίζει ποτάμια, προσπερνά αφήνοντας άταφα πτώματα μεταναστών ξεβρασμένα σε ακροθαλασσιές, πληρώνει ξαπλώστρες, θα κόβει εισιτήριο για να προσεγγίσει παραλίες σε λίγο.

12. Δε χάνει επεισόδιο του “Dancing with the stars”, έχει άποψη για τα τσιλιμπουρδίσματα επώνυμων, ρουφάει -ως ηδονοβλεψίας- φωτογραφίες των παπαράτσι, ικανοποιεί τη σεξουαλική του πείνα από τα εμέσματα της ζούγκλας του Μάκη.

13. Εναντιώνεται στα αποτεφρωτήρια νεκρών, στη βάπτιση παιδιών μεταναστών, στο γυναικείο παντελόνι εν τω ναώ, ενώ ανέχεται το κάθε είδους ημίγυμνο εξάμβλωμα που κυκλοφορεί.

14. Συνωστίζεται σε μπαρ, καφετέριες, πανηγύρια, μπουζουξίδικα, ελληνάδικα περιφέροντας την πολιτισμική του γύμνια, τον άρρωστο αυτισμό του και την καταστροφική ημιμάθειά του.

15. Ζει μόνος, περιφρονημένος, ημιτελής το παραμύθι του ίντερνετ, του facebook, με τους εκατοντάδες εικονικούς φίλους του, τσαλαπατημένος από ανδρείκελα πολιτικούς που ξεπουλάνε τη χώρα του, το σπίτι του, την οικογένειά του, την πατρίδα του, τη ζωή του!

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Γιάννης Χρηστάκης

εκπαιδευτικός

μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σπάρτης