Νεοκλής Κρητικός: “Η Λακωνία πρέπει να αποκτήσει δικό της αυτοκινητόδρομο που να τη φέρνει πιο κοντά στην Αθήνα”.

“Το μέλλον της Λακωνίας περνά μέσα (και) από το οδικό της δίκτυο”, δήλωσε ο κυβερνητικός βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τους κ.κ. Βερούτη και Τζινιέρη σχετικά με το οδικό δίκτυο του νομού. Ο βουλευτής ενημερώθηκε για την εξέλιξη των έργων αλλά και το τι προγραμματίζεται για το οδικό δίκτυο του νομού. Μεταξύ άλλων ο κ. Κρητικός είπε πως “το θέμα είναι τεράστιο, χρειάζονται σωστός προγραμματισμός και σχεδίαση, αλλά και γρήγορα, ουσιαστικά και στοχευμένα βήματα”. (…) Το θέμα δεν εξαντλείται βέβαια σε μια συνάντηση, η προσπάθεια για βελτιώσεις αλλά και για νέες χαράξεις οδικών αξόνων συνεχίζεται.

Αποτελεί βαθύ πιστεύω μου και στόχο, πιστεύω όχι μόνο δικό μου, πως η Λακωνία πρέπει να αποκτήσει δικό της αυτοκινητόδρομο, που να τη φέρνει πιο κοντά στην Αθήνα.

Να φέρνει πιο γρήγορα και με ασφάλεια κατοίκους επισκέπτες τουρίστες στη Σπάρτη, στο Γύθειο, στη Μάνη, στη Μονεμβάσια, στη Νεάπολη, στην Ελαφόνησο, αλλά και στα Κύθηρα.

Χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν οι ανάγκες για το οδικό δίκτυο. Απαιτείται νέα χάραξη, πιο σύντομη. Μόνο έτσι θα οδηγήσουμε τη Λακωνία μας στο μέλλον, θα βάλουμε τη Λακωνία μας, σε νέα σύγχρονη τροχιά ανάπτυξης”.


Ακολουθήστε τις ειδήσεις του laconialive στο Google News.