Διαδοχικές συσκέψεις στη Σπάρτη, με το διοικητή του νοσοκομείου Σωτήρη Μπότσιο, το διοικητή του ΚΕΕΜ ταξίαρχο Ιορδάνη Χατζηνικολάου και τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας, είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.

Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τον κ. Μπότσιο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο και τέθηκαν κοινά πλάνα συνεργασίας με στόχο να καταστεί πιο λειτουργικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Με τον κ. Χατζηνικολάου ο κ. Τατούλης συζήτησε για το κτίριο της Στρατιωτικής Λέσχης στη Σπάρτη και τις προοπτικές περαιτέρω λειτουργικής αναβάθμισής του.

Οι εκπρόσωποι των τεχνικών υπηρεσιών αναφέρθηκαν στην πρόοδο των εκτελούμενων έργων στο νομό και ζήτησαν την επιτάχυνση δημοπράτησης των ώριμων έργων και την απόδοσή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Παρόντες στις παραπάνω συσκέψεις ήταν η αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Ηλίας Στρατηγάκος, η αντιδήμαρχος Ελαφονήσου κ. Έφη Λιάρου, ο αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κ. Κώστας Μαυρομιχάλης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Λακωνίας κ.κ. Παναγιώτης Καρράς και Μπάμπης Σκούρος.