Ξεκίνησαν οι αθλοπαιδιές των γυμνασίων

Athlopaidia 13

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου η πρώτη ημέρα αθλητισμού για τους μαθητές και τις μαθήτριες γυμνασίων του νομού Λακωνίας για το σχολικό έτος 2013-2014. Τα αγωνίσματα διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου “Χαρίλαος Βασιλάκος”, έχοντας στόχο τη σωματική άσκηση, την ψυχαγωγία και την άμιλλα μεταξύ των παιδιών.

Η πρώτη μέρα περιελάμβανε πετοσφαίριση ανάμεσα σε δώδεκα ομάδες και ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων ομάδων. Τα γυμνάσια που έλαβαν μέρος ήταν εκείνα της Αρεόπολης, του Γυθείου, του Βλαχιώτη και της Σκάλας. Συνολικά αγωνίστηκαν 246 μαθητές (160 αγόρια και 86 κορίτσια).

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής, παρόντες ήταν ο υπεύθυνος κ. Παναγιώτης Φλουτσάκος και το μέλος κ. Παναγιώτης Καρακίτσος. Από την πλευρά του δήμου Ανατολικής Μάνης παρέστη η δημοτική σύμβουλος κ. Ελένη Δρακουλάκου.

Την προσεχή Δευτέρα 16/12 θα γίνει στους Μολάους η δεύτερη ημέρα αθλητισμού, για τους μαθητές γυμνασίων του δήμου Μονεμβασίας, και ακολουθεί αυτή στη Σπάρτη, την Πέμπτη 19/12.

AthlopaidiaAthlopaidia 1Athlopaidia 2Athlopaidia 3Athlopaidia 4Athlopaidia 5Athlopaidia 6Athlopaidia 7Athlopaidia 8Athlopaidia 9Athlopaidia 10Athlopaidia 11Athlopaidia 12Athlopaidia 14Athlopaidia 15Athlopaidia 16