Ξεσήκωσαν το Ξηροκάμπι τα Λυκοτσαρδά!

Άνω κάτω έκαναν με τις ζαβολιές τους χθες το απόγευμα το Ξηροκάμπι τα λυκοτσαρδά!

Τα λυκοτσαρδά (τοπική ονομασία των καλικάντζαρων) είναι μικρά άτακτα παιχνιδιάρικα πλάσματα, που διασκέδασή τους είναι να χαλούν την ησυχία και την τάξη των ανθρώπων. Οι μικροί καταστροφείς συναντήθηκαν στην πλατεία του χωριού και άναψαν το κέφι, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους με φασαρία, σκανταλιές και τρελό αλευροπόλεμο!

Ακολούθησε γλέντι γύρω από τη φωτιά με την παραδοσιακή ορχήστρα του Παναγιώτη Αγγελάκου, ενώ οι σύλλογοι προσέφεραν λαλάγγια, γλυκά, φασολάδα και κρασί. Στην πλατεία πραγματοποιήθηκε και bazaar των σχολείων.

Lykotsarda Xirokampi (1)Lykotsarda Xirokampi (2)Lykotsarda Xirokampi (3)Lykotsarda Xirokampi (4)Lykotsarda Xirokampi (5)Lykotsarda Xirokampi (7)Lykotsarda Xirokampi (8)Lykotsarda Xirokampi (9)Lykotsarda Xirokampi (10)Lykotsarda Xirokampi (11)Lykotsarda Xirokampi (12)Lykotsarda Xirokampi (13)Lykotsarda Xirokampi (14)Lykotsarda Xirokampi (15)Lykotsarda Xirokampi (16)Lykotsarda Xirokampi (17)Lykotsarda Xirokampi (18)Lykotsarda Xirokampi (19)Lykotsarda Xirokampi (20)Lykotsarda Xirokampi (21)Lykotsarda Xirokampi (22)Lykotsarda Xirokampi (23)Lykotsarda Xirokampi (24)