Θες δε θες το προσέχεις: μοιάζει εκτός τόπου και κυρίως χρόνου. Το ΟΙΝΟΡΑΚΑΔΙΚΟΝ, το όμορφο χρωματιστό μαγαζάκι στη γωνία Γκορτσολόγου και Μενελάου, 100 μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία Σπάρτης, προσκαλεί ευγενικά τους γνώστες του καλού φαγητού και ποτού να θυμηθούν αγνές γεύσεις από τα περασμένα, αξίες και εποχές που όλοι αναπολούμε με νοσταλγία.

Το ΟΙΝΟΡΑΚΑΔΙΚΟΝ είναι ένα μεζεδοπωλείο με προσωπικότητα. Φιλοσοφία του είναι πως για να περνάμε καλά δεν χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο από ποιοτικό φαγητό, μουσική, καθαρό ποτό και, κυρίως, καλή παρέα. Και την τηρεί αυτήν την αρχή ευλαβικά. Σερβίρει τα καλούδια του από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βραδάκι: Οι παρέες απολαμβάνουν πεντανόστιμα ορεκτικά και συνεχίζουν με εκλεκτούς μεζέδες από κρέας ή θαλασσινά, πλούσιες ποικιλίες κ.ά. Η κουζίνα προσφέρει καθημερινά και ένα διαφορετικό μαγειρευτό φαγητό, αλλά και φρέσκο ψάρι, ενώ δεν λείπουν κι οι εκπλήξεις με τέσσερα-πέντε πιάτα εκτός καταλόγου σε καθημερινή βάση.

Όταν λοιπόν η παρέα έχει επιθυμήσει ρακόμελο/οινόμελο ή διψά για καλό κρασί, ούζο, τσίπουρο και μπύρα, ο προορισμός είναι ένας και… γωνιακός: Γκορτσολόγου 34 & Μενελάου. Για κρατήσεις αλλά και παράδοση στο σπίτι (delivery) καλέστε στο 2731 4 01194.

Συχνά – πυκνά στο ΟΙΝΟΡΑΚΑΔΙΚΟΝ διοργανώνονται και βραδιές με ζωντανή μουσική. Μείνετε συντονισμένοι…

Βρείτε το και στο Facebook!