Με μία εξαιρετική συζήτηση γύρω από τον πιο συχνό τύπο καρκίνου στις γυναίκες, εκείνον του μαστού, τίμησε φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Στεφανιάς την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Η εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στο πνευματικό κέντρο του οικισμού την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία έχοντας αθρόα προσέλευση.

Ο κεντρικός εισηγητής, διαιτολόγος – διατροφολόγος δρ Παναγιώτης Μπασουράκος, ανέλυσε στο κοινό την επίδραση της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου, θέμα που είχε αναπτύξει εκτενέστατα και στο 11ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής στη Θεσσαλονίκη, ενώ απάντησε με προθυμία σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Στο τέλος της βραδιάς οι γυναίκες του συλλόγου προσέφεραν στον επίτιμο προσκεκλημένο κ. Μπασουράκο ένα καλάθι με χειροποίητες δημιουργίες τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Ευρώτα κ.κ. Ελένη Δεντάκου και Αργυρώ Κρητικάκου, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκάλας κ. Ιωάννα Κούρλα, η πρόσφατα επανεκλεγείσα πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς κ. Γεωργία Κωνσταντάκου και πλήθος κόσμου.