Οι καθηγητές της Λακωνίας ενημερώνονται για τον κορωνοϊο

Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας των εκπαιδευτικών της Λακωνίας για την νέα σχολική χρονιά, εν μέσω της πανδημίας του covid 19, προγραμματίζει δυο διαδικτυακές επιμορφωτικές συναντήσεις με διακεκριμένους επιστήμονες από το χώρο της υγείας.

Η πρώτη θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10/9 και ώρα 19.00′ με προσκεκλημένους τους κκ Γαρυφαλιά Πουλάκου, παθολόγο – λοιμωξιολόγο, επίκουρη καθηγήτρια του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γ’ παθολογική κλινική του ΕΚΠΑ, Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών “Η ΣΩΤΗΡΙΑ” και τον Θωμά Νιτσοτόλη, παθολόγο – λοιμωξιολόγο, επιμελητή Α’ ΕΣΥ, Γ’ παθολογική κλινική του ΕΚΠΑ, ΓΝΝΘΑ “Η ΣΩΤΗΡΙΑ’”.

Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/9 στις 19.00′ με προσκεκλημένο τον κ. Βασίλειο Κούτρα, ιατρό, καθηγητή Αγωγής Υγείας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και επιστημονικό διευθυντή του Κέντρου Πρόληψης “Σχεδία”, και θα έχει ως θέμα “τα νέα δεδομένα στη σχολική κοινότητα λόγω της πανδημίας covid 19 και τρόποι διαχείρισής τους’”.

Οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν μέσω των σχολείων τους για την διαδικτυακή πλατφόρμα που θα διεξαχθούν οι συναντήσεις και τον τρόπο σύνδεσής τους.


Ακολουθήστε τις ειδήσεις του laconialive στο Google News