Οι Λάκωνες της Αυστραλίας δώρισαν εξοπλισμό στο Νοσοκομείο Μολάων

Με την ευγενική χορηγία του Παλλακωνικού Συλλόγου Αυστραλίας “Οι Σπαρτιάτες”, παρελήφθη στις 6/11 στο νοσοκομείο Μολάων νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός. Οι ομογενείς της Αυστραλίας αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα εκδήλωσης που πραγματοποίησαν στις 27 Μαΐου για να δωρίσουν στις κλινικές του νοσοκομείου έναν διφασικό απινιδωτή με monitor, καταγραφικό και εξωτερικό βηματοδότη και ένα monitor ζωτικών λειτουργιών.

Κατά την παραλαβή, εκ μέρους των ομογενών παρέστη ο κ. Θεόδωρος Μπίλλιας μετά της συζύγου του κι εκ μέρους του γενικού νοσοκομείου Λακωνίας η αναπληρώτρια διοικήτρια της νοσηλευτικής μονάδας Μολάων κ. Αικατερίνη Μανωλάκου και το μέλος του ΔΣ κ. Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου.

Ακολούθησε επίδειξη των μηχανημάτων από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρουσία και του τεχνικού βιοϊατρικής τεχνολογίας του νοσοκομείου.

“Εκ μέρους των ληπτών υπηρεσιών υγείας, του προσωπικού της ΝΜ Μολάων και του ΔΣ του ΓΝ Λακωνίας, ευχαριστούμε από καρδιάς τους ομογενείς για την έμπρακτη συμπαράστασή τους, που επιβεβαιώνει για μια ακόμη αφορά το ρητό του λαού μας πως το αίμα, νερό δεν γίνεται” σημειώνει σε ευχαριστήριό της η κ. Μανωλάκου.