Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο TRC από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης, που έγινε την Κυριακή στην περιοχή των Καρυών. Στον Πάρνωνα, που έχει τη δική του ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ήχησαν και πάλι οι μηχανές από τους οδηγούς που έλαβαν μέρος στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης σε χωμάτινη διαδρομή. Οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν, αλλά και έδωσαν θέαμα στον κόσμο, αφού η διαδρομή των 3,75 χλμ ήταν ό,τι καλύτερο για αυτό το είδος αγώνων.

Νικητής αναδείχτηκε στη γενική κατάταξη ο Χρήστος Παλαιολόγος με Mitsubishi Lancer. Δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Ρουστεμης με Ford Sierra RS Coswirth 4X4 και τρίτος o Ιωάνης Ζαχαριας με Toyota Celica GT4.

Στα μικρά κυβικά έως 1400cc πρώτος ήταν ο Παναγιώτης Χαϊδάς, αφήνοντας πίσω του τον πατέρα του Δημήτρη και το φίλο του Βαγγέλη Παναρίτη. Και οι τρεις έτρεξαν με ένα Toyota Yaris.

Στα 1600cc επανήλθε μετά από απουσία σχεδόν δύο χρόνων με ένα νέο αυτοκίνητο ο Κώστας Μαχαίρας και κέρδισε την κατηγορία του με Citroen Saxo VTS. Δεύτερος κατετάγη ο Παναγιώτης Σταθόπουλος, που τερμάτισε μετά από αρκετές ατυχίες σε άλλους αγώνες, οδηγώντας ένα Volkswagen Polo GTI. Tρίτος ήταν ο Δημήτρης Γκρουμας με μια Toyota Corolla KE70.

Στα 2000cc ο Θεόδωρος Βοουτσάς δεν άφησε περιθώρια αφού το Golf του κέρδισε τα δίλιτρα, με δεύτερο τον Γιώργο Καλαματιανό με BMW και τρίτον τον Γιώργο Ρήγα με Ford Escort MK2 RS.

Στα 2000+ νικητής όπως και στη γενική ήταν ο Χρήστος Παλαιολόγος με Mitsubishi Lancer, δεύτερος ο Παναγιώτης Ρουστεμης με Ford Sierra RS Coswirth 4X4 και τρίτος ο Ιωάνης Ζαχαριας με Toyota Celica GT4.

Με ανακοίνωσή της η ΛΑΣ ευχαριστεί τον δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη για την αμέριστη βοήθειά του, τον αντιδήμαρχο Νίκο Φλώρο που είναι κοντά στους αγώνες της, τον Αθλητικό Οργανισμό, όλο το δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης, το τοπικό συμβούλιο Καρυών, τον αθλητικό και πολιτιστικό σύλλογο, καθώς και την ομάδα πυρασφάλειας των Καρυών που στηρίζει τους αγώνες εδώ και χρόνια.

Ακόμα ένα ευχαριστώ απευθύνει η Λέσχη στον γιατρό του αγώνα Νίκο Καλογεράκο, ο οποίος στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το νοσοκομείο Σπάρτης έδωσε με την παρουσία του λύση, αλλά και έδειξε ότι αγαπά τους αγώνες αυτοκινήτου.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Σπάρτης με τα μέλη της βοήθησε τα μέγιστα στη διοργάνωση, όπως και ο Ηλίας Γρηγόρης με την Express Service, η ελληνική αστυνομία, αλλά και οι πολυάριθμοι χορηγοί του αγώνα. Μέγας χορηγός ήταν ο όμιλος επιχειρήσεων Κυριάκος Κακούρος ΑΕ. Πολύτιμη τέλος ήταν η συνδρομή των εθελοντών που ήταν δίπλα στη ΛΑΣ για να γίνει ένας καλός αγώνας.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν και το laconialive.gr.