Οι νέοι της Σελλασίας ευχαριστούν Γιαννακόπουλο

Sellasia se OAKA

Sellasia se OAKA

Ο εφημέριος Σελλασίας π. Νικόλαος Τσέτσεκας περιγράφει τη χθεσινή επίσκεψη νέων της περιοχής του στο ΟΑΚΑ για την παρακολούθηση της μπασκετικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει τον καταγόμενο από τη Λακωνία πρόεδρο του “τριφυλλιού” για τη θερμή υποδοχή:

Η ενορία μας εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες, όλων των παιδιών που είχαν την όμορφη και πολύ ωφέλιμη ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα καλαθοσφαίρισης ΠΑΟ-ΠΑΟΚ την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Sellasia se OAKA (4)

Η ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία έχει πια καταλάβει μία ιδιαίτερη θέση στις ψυχές των νέων της Σελλασίας, καθώς αποτέλεσε μία ψυχαγωγική διέξοδο από τη φθοροποιό -σε πολλές εκφάνσεις της- καθημερινότητα, και είναι βέβαιο ότι θα συντελέσει στην ανάπτυξη μιας γόνιμης σχέσης με τον αθλητισμό.

Sellasia se OAKA (2)

Κατά την επίσκεψή μας στο εντυπωσιακό αυτό αθλητικό συγκρότημα, τύχαμε εγκάρδιας και ενθουσιώδους υποδοχής από τον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, που κατάγεται από τη Σελλασία, ο οποίος μερίμνησε και για τη γενναιόδωρη προσφορά πολλών δώρων στους νεαρούς προσκεκλημένους.

Sellasia se OAKA (5)

Εκφράζουμε και πάλι τις ολόψυχες ευχαριστίες μας στους κ.κ. Γιαννακόπουλους για αυτήν την μοναδική εμπειρία που ζήσαμε όλοι μας στο ΟΑΚΑ”.

Sellasia se OAKA (1)Sellasia se OAKA (3)Sellasia se OAKA (6)