Οι Οικολόγοι Πράσινοι Λακωνίας παίρνουν θέση για το Δήμο Σπάρτης

Oikologoi Prasinoi Spartis

Oikologoi Prasinoi Spartis

Η Πολιτική Κίνηση Λακωνίας των “Οικολόγων Πράσινων” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τις επαναληπτικές εκλογές για το δήμο Σπάρτης:

“Η Πολιτική Κίνηση Λακωνίας των “Οικολόγων Πράσινων”, εκτιμώντας την προσπάθεια αναβάθμισης της ζωής των σπαρτιατών, με έργα όπως το πάρκο Γουδέ, τη συνεχόμενη στήριξη σε θεσμούς, όπως το “Σπάρταθλον”, τη Γιορτή Ελιάς και Λαδιού στη Σελλασία, καθώς και την περιβαντολογική ευαισθησία της δημοτικής αρχής υπό τον Σταύρο Αργειτάκο, θα ήθελε να τον δει να συνεχίσει το έργο του, παραμένοντας δήμαρχος σπαρτιατών και την επόμενη πενταετία.

Αν και εκτιμούμε το ήθος και την προσωπικότητα του κ. Βαλιώτη, διαφωνούμε έντονα με τον τρόπο που σκέπτεται να διαχειριστεί τα απορρίμματα του δήμου σπαρτιατών.

Θεωρούμε ότι η διαχείριση των απορριμμάτων δεν πρέπει να περάσει στα χέρια ιδιωτών, αλλά να παραμείνει στον δήμο σπαρτιατών.

Ωστόσο οι Οικολόγοι Πράσινοι Λακωνίας, θα επιθυμούσαν να συνεργαστούν με τη νέα δημοτική αρχή, όποια και αν επιλεγεί από τους σπαρτιάτες τελικά, με τρόπο που θα αντανακλά το οικολογικό ιδεώδες, δίνοντας την απαιτούμενη σημασία στην προστασία του Ταϋγέτου, του Πάρνωνα και του Ευρώτα, αλλά και θα είναι σύμφωνος με την αρχαιοτάτη ιστορία της πόλης που ζούμε”.