Οι ομογενείς ενισχύουν το Νοσοκομείο Σπάρτης

domatio nosokomeiou

domatio nosokomeiou

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς την ιδιαίτερη πατρίδα τους προχώρησαν οι ομογενείς της Δυτικής Φλόριντα των ΗΠΑ, προσφέροντας απαραίτητα για τη λειτουργία της είδη στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Σπάρτης.

Αποδεχόμενη με ευγνωμοσύνη την προσφορά αυτή, η διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Ευδοξία Παπαγεωργίου απέστειλε στη λακωνική κοινότητα της Δ. Φλόριντα την σκόλουθη επιστολή:

“Αξιότιμοι Κύριες/οι,

Tο διοικητικό συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, με απόφασή του, έκανε αποδεκτή την εξόχως ευγενική σας χειρονομία, τη δωρεά η οποία περιλαμβάνει εκατό σεντόνια, πενήντα μαξιλαροθήκες, πενήντα κουβέρτες πικέ, δεκαπέντε τραπεζίδια φαγητού, διαχωριστικά παραβάν και κουρτίνες παραθύρων για δύο εξάκλινους θαλάμους.

Σε ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης για την προσφορά σας προς την παθολογική κλινική της νοσηλευτικής μονάδας Σπάρτης, το ΔΣ, με τη βεβαιότητα ότι μεθερμηνεύει τα αισθήματα όλων των υπηρετούντων στο νοσοκομείο μας, εκφράζει τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες του για την πολύτιμη αρωγή και την ουσιαστική συμβολή σας στη δύσκολη αποστολή που καλείται και επιτελεί καθημερινά το προσωπικό του νοσοκομείου.

Η ενίσχυση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του νοσοκομείου μας είναι πολύτιμη, ειδικά σε μια περίοδο δύσκολη οικονομικά αλλά και κοινωνικά, που η δωρεά σας αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Είναι εξαίρετες τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία, την έννοια της προσφοράς και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας”.