Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου παραδόθηκε στην αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Μολάων εργαστηριακό φαρμακευτικό ψυγείο συντήρησης φαρμάκων, καθώς και υγειονομικό υλικό και υλικό καθαριότητας για τις ανάγκες της μονάδας. Η παράδοση έγινε παρουσία μελών του ΔΣ του συλλόγου φίλων του νοσοκομείου.

Τα παραπάνω είδη αγοράστηκαν με έσοδα από δραστηριότητες και λαχειοφόρους που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο δήμο Μονεμβασίας σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς, κατόπιν πρωτοβουλίας του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα παραδοθεί αντίστοιχο υλικό στο κέντρο υγείας Νεάπολης.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, “στόχος όλων ήταν να συμβάλουμε στην αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας του πληθυσμού της περιοχής μας. Ελπίζουμε τέτοιες ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και συνέργειας να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και να στείλουμε το μήνυμα ότι στις δύσκολες ημέρες που ζούμε υπάρχει απόθεμα προσφοράς και περίσσευμα ανθρωπιάς”.