Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Λακωνία

Με πίστη ότι ο λαός μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων προς όφελός του, η προσκείμενη στο ΚΚΕ “Λαϊκή Συσπείρωση” παρουσίασε χθες στο δημαρχείο Σπάρτης τους υποψηφίους της στους λακωνικούς δήμους και την Περιφέρεια Πελοποννήσου:

Για το δήμο Σπάρτης, υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Αλέκος Βουνάσης, 64 ετών, γιατρός ακτινοδιαγνώστης, διευθυντής του ακτινολογικού εργαστηρίου της νοσηλευτικής μονάδας Σπάρτης, αντιπρόεδρος γιατρών ΕΣΥ Λακωνίας, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Σπάρτης, δημοτικός σύμβουλος.

Στο δήμο Ανατολικής Μάνης υποψήφιος δήμαρχος τίθεται ο Δημήτρης Αναστασάκος, 38 ετών, ξυλουργός, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Γυθείου, μέλος της διοίκησης του πολιτιστικού συλλόγου Μαυροβουνίου.

Υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Ευρώτα θα είναι ο Γιώργος Κυλάκος, 53 ετών, αρτοποιός, δημοτικός σύμβουλος.

Για το δήμο Μονεμβασίας υποψηφιότητα θέτει η Ελένη Αναγνωστοπούλου, 59 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, δημοτική σύμβουλος.

Όπως άλλωστε είναι ήδη γνωστό, το αξίωμα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου θα διεκδικήσει ο Νίκος Γόντικας, 62 ετών, εφοριακός, μέλος της επιτροπής περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος από το 2010.