Οι “Χοές” μάς καλούν στο Ξηροκάμπι για μια μοναδική συναυλία στις 24/7!

afisa

afisa (1)

Στις 24 Ιουλίου, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού φεστιβάλ “Κάλεσμα στον Ταϋγετο”, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροκαμπίου, το συγκρότημα “Χοές” θα πραγματοποιήσει μια συναυλία που θα κινηθεί σε μονοπάτια γνώριμα και αγαπημένα, παλιά και καινούργια, σε ένα ηχητικό μείγμα διαφόρων ειδών μουσικής.

Θα ακουστούν επίσης και δημιουργίες του σχήματος, σε πρώτη εκτέλεση για το κοινό, σε στίχους Βασίλη Σακκά και μουσική-ενορχήστρωση από τις “Χοές”. Παίζουν οι μουσικοί Παναγιώτης Κωνσταντάκης (βιολί), Γιάννης Ισμυρνιόγλου (φωνή, κιθάρα, κλαρίνο), Μαρία Γιαννακοπούλου (φωνή, κρουστά), Ηλίας Βεκράκος (ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, λύρα), Νίκος Δημητρακαράκος (ντραμς, κρουστά) και Γιάννης Βούκλιζας (ηλεκτρικό μπάσο, κοντραμπάσο, φωνή). Φωνητικά συμμετέχει η Μαρία Κουμουτσίδη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Ξηροκαμπίου, με ώρα έναρξης 21.30΄. Εισιτήρια προπωλούνται από το βιβλιοπωλείο “Αρκτούρος”, το “Retro music bar”, το “Ημίχρονο σπορ” και το “Billy’s café-bar” στην τιμή των 5 ευρώ. Στο ταμείο του αμφιθεάτρου η τιμή διαμορφώνεται στα 7 ευρώ.

Πειρσσότερες πληροφορίες στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

https://www.facebook.com/xoesband

http://xoesband.blogspot.gr/

xoeslive@gmail.com