Οι Meizon Ensemble με τον Δημήτρη Πλατανιά στον αρχαιολογικό χώρο Μυστρά

Το ανδρικό φωνητικό σύνολο Meizon Ensemble και ο διεθνούς φήμης σολίστ Δημήτρης Πλατανιάς τραγουδούν στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά την Κυριακή 2/8 και ώρα 19.30′ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του υπουργείου Πολιτισμού με τίτλο “Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός”.

Για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά θα καταβάλλεται το αντίτιμο της εισόδου, το οποίο ανέρχεται στα 12 ευρώ το ακέραιο και 6 ευρώ το μειωμένο.

Ο μέγιστος αριθμός θεατών είναι 150 άτομα και η προκράτηση θέσεων είναι υποχρεωτική (σύνδεσμος https://digitalculture.gov.gr/2020/07/andriko-fonitiko-sinolo-meizon-ensemble-apo-to-megaro-mousikis-athinon-2/).

Μετά την έναρξη των εκδηλώσεων, η είσοδος στο κοινό δεν θα επιτρέπεται.

Σημειώνεται ότι οι θεατές κατά την προσέλευσή τους στο χώρο της παράστασης θα πρέπει να επιδεικνύουν τα δελτία εισόδου (είτε τυπωμένα είτε ηλεκτρονικά), να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων covid-19 του υπουργείου Υγείας και τον κανόνα της απόστασης του 1,5 μέτρου. Υποχρεωτική είναι επίσης η χρήση μη ιατρικής μάσκας, κατά την προσέλευσή και μέχρι την τοποθέτηση, καθώς και κατά την έξοδο των θεατών.


Ακολουθήστε τις ειδήσεις του laconialive στο Google News