Οκτάμηνες προσλήψεις στον δήμο Ευρώτα

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτώ μηνών, συνολικά επτά ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του, προχωρά ο δήμος Ευρώτας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τέσσερις θέσεις ΤΕ Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, μία ΤΕ Εργατών Ύδρευσης, μία ΔΕ Οδηγών (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) και μία ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (τύπου JCB).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, από την Τετάρτη 9/9 έως και την Παρασκευή 18/9, να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gapostolakis@1499.syzefxis.gov.gr είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Δήμος Ευρώτα, Σκάλα Λακωνίας, ΤΚ 23051, απευθύνοντάς την στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, υπόψιν κ. Γεωργίου Αποστολάκη (τηλ. Επικοινωνίας: 27353 60020).

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΤΕ).


Ακολουθήστε τις ειδήσεις του laconialive στο Google News