Ολοκληρώθηκαν οι δημόσιες συνελεύσεις στη ΔΚ Σπαρτατιατών

syneleyseis DK (1)

syneleyseis DK (1)

Ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες συνελεύσεις κατοίκων της δημοτικής κοινότητας Σπαρτιατών, που υλοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του δημάρχου Ευάγγελου Βαλιώτη και έτυχαν μεγάλης ανταπόκρισης από τους πολίτες.

Μέσα από γόνιμο διάλογο κατεγράφησαν τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του πολίτη, αναδείχθηκαν προβληματισμοί για την εικόνα της πόλης και του δήμου, υποδείχθηκαν υφιστάμενες αδυναμίες και η υστέρηση στα έργα της καθημερινότητας και της ανάπτυξης, κατατέθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπισή τους και έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.

Τους κατοίκους χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι τους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν δημόσια και άμεσα με τη δημοτική αρχή, αποκτώντας ενεργό και συμμετοχικό ρόλο στη διαδικασία καθορισμού των προτεραιοτήτων της πόλης αλλά και ευρύτερα του δήμου.

Ο κ. Βαλιώτης τόνισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του δημότη στις τοπικές υποθέσεις και άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν την κάθε συνοικία. Δήλωσε ότι μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις επιθυμεί να ακούγεται η φωνή των κατοίκων, δεσμεύτηκε δε ότι κάθε απόφαση και ενέργεια του δήμου έχει ως γνώμονα το συμφέρον τους. Γι’ αυτό και ζήτησε εκ νέου την υπεύθυνη στάση και την ενεργό συμμετοχή τους στα δημοτικά δρώμενα και τους παρότρυνε σε στενή συνεργασία με τον δήμο.

Όπως εξάλλου συμπλήρωσε, μέσα από τη διεκδίκηση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων, χωρίς να επιβαρύνονται οι δημότες, καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής. Όρισε, τέλος, ως πάγια επιδίωξη του δήμου τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

syneleyseis DKsyneleyseis DK (2)syneleyseis DK (3)syneleyseis DK (4)