Σε εξαιρετικά εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Βαθύ η ετήσια συνάντηση των “Ομοίων της Μάνης”, στις 6-8 Οκτωβρίου. Στις εργασίες παρευρέθησαν και χαιρέτισαν οι βουλευτές Σταύρος Αραχωβίτης και Αθανάσιος Δαβάκης, η αντιπεριφερειάρχης Ντία Τζανετέα και οι διοικητές της Πυροβεστικής Γυθείου αντιπύραρχος Χριστόδουλος Παπαμιχαήλ και του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου αστυνόμος β’ Δημήτριος Κρητικός. Θερμό χαιρετισμό απέστειλαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας ταξίαρχος Γεώργιος Μαρουδάς, ενώ παρευρέθησαν τα ιδρυτικά μέλη και φίλοι των “Ομοίων”.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με εκδήλωση γνωριμίας και την ομιλία του προέδρου των “Ομοίων” καθηγητή Ιατρικής Μιχάλη Κουτσιλιέρη. Στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο και το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τις εργασίες της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης και την εκλογή διοικητικού συμβουλίου για τα έτη 2017-2020. Το νέο ΔΣ συστάθηκε με την παρακάτω σύνθεση σε μια πολύ φιλική και συναινετική διαδικασία και έχει ως ακολούθως: πρόεδρος Μιχάλης Κουτσιλιέρης, αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μιχαλάκος, γεν. γραμματέας Κατερίνα Κουσουρή, ταμίας Νώντας Ατσαβές, τακτικά μέλη Μιχάλης Ισμαηλάκος, Σταύρος Λεκκάκος και Δρακούλης Φουντουκάκος, αναπληρωματικά μέλη Ανανίας Σουκαράς και ΕλένηΤζανετάκου.

Οι “Όμοιοι” υποσχέθηκαν να εργαστούν με συνέπεια και σε απόλυτη συνεργασία με τους τοπικούς θεσμικούς παράγοντες και εκπροσώπους της Πολιτείας για την ανάδειξη της ιδιαιτερότητας της Μάνης και την προβολή της διεθνώς.