Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη και βασική χειρουργική επέμβαση για τον Κώστα

Πραγματοποιήθηκε χθες (27/2) με επιτυχία από ομάδα ειδικών γιατρών, η πρώτη και σημαντικότερη χειρουργική επέμβαση, για τον Κώστα Καλλά από την Μονεμβασία. Με αυτή μπόρεσαν να σταματήσουν την διαρροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού από τη μύτη, αποτρέποντας έτσι την πιθανότητα μόλυνσης, κάτι το οποίο θα είχε σοβαρές συνέπειες για τη ζωή του.

Η μητέρα του Κώστα εμφανώς συγκινημένη, αλλά και βλέποντας την ανταπόκριση των πολιτών, δήλωσε πριν την επέμβαση “ξέρω ότι προσεύχεστε για τον Κώστα. Ο Θεός θα ακούσει τις προσευχές όλου του κόσμου, που έσκυψε στο πρόβλημα μας εγκάρδια ανθρώπινα και συγκινητικά. Ευχαριστούμε όλους. Ξέρω ότι ο Κώστας για άλλη μια φορά με τη δύναμη του θεού θα βγει νικητής”

Παράλληλα είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα. Σε δέκα ημέρες έχει συγκεντρωθεί ποσό που ξεπερνά τις 16.000 ευρώ αναπτερώνοντας το ηθικό όλων, δίνοντας μας ελπίδα και αισιοδοξία.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή την δύσκολη αλλά γεμάτη ανθρωπιά προσπάθεια, εκτός των πολλών επώνυμων και ανώνυμων πολιτών, εντός και εκτός Ελλάδος, αρωγός στάθηκε και ο δήμος Μονεμβασίας και η ιερά μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Τέλος να αναφέρουμε για ακόμα μια φορά, ότι για τον Κώστα θα ακολουθήσουν ακόμα δύο χειρουργικές επεμβάσεις, μια σε κάθε πόδι και εν συνεχεία, πρόγραμμα σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Ας συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον την στήριξη μας, φτάνοντας το συνολικό ποσό των 50.000 ευρώ, ώστε με τα επόμενα δύο χειρουργεία και το πρόγραμμα αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο, να μπορέσει ο Κώστας να επανέλθει στην κανονικότητα της ζωής του.

Αν βοηθήσουμε όλοι μας με λίγα χρήματα, χωρίς να στερηθούμε κάτι, ο Κώστας θα καταφέρει να γίνει καλά! Μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορεί να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν στον ατομικό ερανικό τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, ο οποίος δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια με Α.Δ.Α. : 6ΥΝΟ46ΜΤΛΚ-99Ε, με τα παρακάτω στοιχεία:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Αριθμός λογαριασμού: 418/00369518

IBAN λογαριασμού: GR 5101104180000041800369518

Όνομα Δικαιούχου: ΚΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ

πηγή: monemvasianews.gr