Ομάδα μελέτης και εργασίας Σπάρτης: Η κλινική του παιδιού

Ομάδα μελέτης με θέμα την κλινική του παιδιού θα πραγματοποιηθεί και φέτος στη Σπάρτη. Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ψυχικής υγείας αλλά όχι μόνο, αγγίζει γενικότερα όσους εργάζονται με παιδιά και ως εκ τούτου έρχονται αντιμέτωποι με τις ιδιαίτερες δυσκολίες που εκείνα μπορεί να παρουσιάσουν, δυσκολίες που πολλές φορές μένουν ακατανόητες και μπερδεύουν.

Η ομάδα μελέτης και εργασίας Σπάρτης είναι ένας τόπος συνάντησης ανθρώπων που επιθυμούν να εργαστούν και να μελετήσουν από κοινού με άλλους, με τρόπο που να καταστεί δυνατό το άνοιγμα των ερωτημάτων και να προκύψουν απαντήσεις. Αρωγός σ’ αυτό είναι κατά βάση η ψυχαναλυτική γραμματεία αλλά και οι άλλες επιστήμες καθώς και οι τέχνες. Την ομάδα συντονίζει η Μαρία Κουκουμάκη, ψυχολόγος – ψυχαναλύτρια.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι ελεύθερη και απευθύνεται σε όσους εργάζονται με παιδιά και στον ευρύτερο χώρο της εκπαίδευσης και της υγείας. Δηλώσεις ενδιαφέροντος γίνονται έως τις 25/11. Δεδομένης της δυσκολίας συναντήσεων δια ζώσης λόγω της πανδημίας, οι συναντήσεις θα γίνονται μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να το δηλώσουν ώστε να λάβουν τον κωδικό εισόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6975875301 και 2731081173 ή στο email: koukoumaki@hotmail.com.

Οι συναντήσεις θα γίνονται Τετάρτες στις 20.30′ τις εξής ημερομηνίες 25 Νοεμβρίου 16 Δεκεμβρίου, 20 Ιανουαρίου, 3 & 17 Φεβρουαρίου, 3 & 11 Μαρτίου, 7 Απριλίου, 19 Μαΐου και 2 Ιουνίου.


Ακολουθήστε τις ειδήσεις του laconialive στο Google News