Ομαδική μαθητική έκθεση στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη

ekthesi mathiton - Koumantareios

ekthesi mathiton - Koumantareios

Οι μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων Ξηροκαμπίου, Καστορείου και του 1ου Σπάρτης, ενθουσιώδεις καλλιτέχνες, φιλοτέχνησαν έργα ζωγραφικής με στόχο να ευχηθούν σε όλους μας “Καλό καλοκαίρι!”.

Φυτά και ζώα του βυθού έχουν αποδοθεί με διάφορες τεχνικές, που δείχνουν πόσο εξοικειώθηκαν τα παιδιά με το χρώμα, τη γραμμή και τη σύνθεση. Έργα που αποκαλύπτουν τη δημιουργική οδό που ακολούθησε η φαντασία των παιδιών με την καθοδήγηση της εικαστικού-εκπαιδευτικού κ. Κλειούς Μπολιεράκη.

Η Κλειώ Μπολιεράκη δεν είναι μόνον η ίδια μία προικισμένη καλλιτέχνις, αλλά γνωρίζει πώς να μεταδίδει το δικό της ενθουσιασμό και τη δική της αγάπη στα παιδιά, και να τα ωθεί να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια της ζωγραφικής αναζήτησης.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στο Εργαστήρι της Κουμανταρείου Πινακοθήκης – Παραρτήματος της Εθνικής Πινακοθήκης, την Τετάρτη 7 Μαΐου στις 7.00′ το απόγευμα. Θα διαρκέσει έως τις 14/5 και θα είναι επισκέψιμη τις ώρες λειτουργίας της Πινακοθήκης: Δευτέρα έως Κυριακή από 8.00′ έως 15.00′, ανοικτά και την Τετάρτη το απόγευμα από 18.00′ έως 21.00′, Τρίτη κλειστά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 27310 81557 και 81822.