Ορειβατική εξόρμηση στη Μικρή Ζήρεια Κορινθίας το σαββατοκύριακο

Στη Μικρή Ζήρεια θα βρεθεί το προσεχές σαββατοκύριακο ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, ο οποίος θα ανέβει στην κορυφή Χιόνι (2.117μ).

Η εννιάωρη περίπου πορεία χαρακτηρίζεται μάλλον δύσκολη και απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση, κατάλληλο για την εποχή ατομικό εξοπλισμό (οπωσδήποτε ορειβατικά άρβυλα, αντιανεμικό-αδιάβροχο, καπέλο κλπ), καθώς και επαρκή ποσότητα νερού.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 5.30′ το απόγευμα του Σαββάτου 4/6 με ΙΧ αυτοκίνητα από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης για Τρίπολη – Νεμέα – Κεφαλάρι Κορινθίας (περίπου 150 χλμ) και διανυκτέρευση στον ορειβατικό ξενώνα της ΕΟΦ. Την Κυριακή στις 6.30′ το πρωί οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν για την κορυφή. Εκκίνηση επιστροφής για Σπάρτη στις 4.30′ μμ.

Πληροφορίες, προσυνεννόηση και δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 3/6 στον συντονιστή της εξόρμησης Κώστα Λαγανά (τηλέφωνο 6974098419).