Τουρισμός: Στην “ΙΤΒ Berlin 2015” ο Δήμος Σπάρτης

ITB Berlin 2015

ITB Berlin 2015

Στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής για το 2015, ο δήμος Σπάρτης θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού “ΙΤΒ Berlin 2015”, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση του κόσμου που κάθε χρόνο φιλοξενεί χιλιάδες εκθέτες και εκατοντάδες ταξιδιωτικούς προορισμούς, ενώ σε πέντε μόλις ημέρες προσελκύει περισσότερους από 170.000 εμπορικούς επισκέπτες και δημοσιογράφους από τα πιο δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως.

Ο δήμος Σπάρτης συμμετέχει στην κορυφαία αυτή έκθεση για πρώτη φορά, με stand μέσα στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εγκαινιάζοντας μια πιο στενή συνεργασία με την Περιφέρεια σε επίπεδο τουρισμού. Οι επαγγελματίες και οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα Τουρισμού στο τηλέφωνο 27310 28166 και στο email: spartatourism@hotmail.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα από το υπουργείο Τουρισμού, οι επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, βίλες κλπ) που επιθυμούν να τοποθετήσουν έντυπα στο stand του δήμου θα πρέπει να διαθέτουν απαραίτητα σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ.

Το διαφημιστικό υλικό όσων επιχειρήσεων ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση πρέπει να παραδοθεί στο χώρο του γραφείου Τουρισμού του δήμου Σπάρτης (Ευαγγελιστρίας 85-87, ισόγειο) μέχρι την Τρίτη 17/2 έως τις 2.00′ μμ το αργότερο. Το υλικό θα πρέπει να βρίσκεται σε σφραγισμένα δέματα.

Ανάλογη συμμετοχή έχει προγραμματιστεί και από το δήμο Μονεμβασίας.