Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Σπάρτης αποχαιρετά την τοπική κοινωνία

Στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας μετατέθηκε ο πύραρχος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, διοικητής έως σήμερα της Πυροσβεστικής Σπάρτης, ο οποίος απευθύνει το ακόλουθο αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

Giannopoulos Konstantinos“Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των συναδέλφων καθώς και όλους εσάς για την άριστη συνεργασία και επικοινωνία που οικοδομήσαμε τα δύο αυτά χρόνια παραμονής μου στη Σπάρτη.

Συμπληρώνοντας ακριβώς δύο χρόνια στη διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, αισθάνομαι την υποχρέωση να αναφερθώ σ’ αυτά που αποκόμισα από την παραμονή μου στην πρωτεύουσα του νομού Λακωνίας.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου κύριο μέλημά μου ήταν η όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσφορά μας στην κοινωνία και στο φυσικό πλούτο της ευρύτερης περιοχής. Σχεδιάστηκαν και εφαρμόστηκαν μέθοδοι και τακτικές, οι οποίες μαζί με το σύνολο των υπαλλήλων απέδωσαν τα καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι υπάλληλοι της ΠΥ Σπάρτης θα συνεχίσουν με τον ίδιο απαράμιλλο ζήλο να προσφέρουν ακόμα περισσότερα στη δοκιμαζόμενη κοινωνία μας.

Φεύγω γεμάτος από θετικές εικόνες, όμορφες σκέψεις και -το βασικότερο- έχοντας κάνει πολλούς φίλους.

Όλα τα παραπάνω επετεύχθησαν με την καθοδήγηση του πανάγαθου Θεού μας, τις ευλογίες του σεπτού ποιμενάρχη κ. Ευστάθιου και τις ευχές της τοπικής εκκλησίας.

Τέλος, θέλω να τονίσω πως σε όποιον τόπο κι αν βρίσκομαι και σε όποια θέση κι αν είμαι, πάντα ένα κομμάτι της ψυχής μου θα είναι αφημένο στη Λακωνία. Κάθε επιτυχία σε όλους όσοι είναι ταγμένοι να προσφέρουν στην κοινωνία”.