Ο ΕΟΣ Σπάρτης πάει Βαμβακού

Vamvakou

diadromi

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαμβακούς «Νέα Ζωή», πραγματοποιεί την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου ορεινή πεζοπορική εξόρμηση στον Πάρνωνα, στην κυκλική διαδρομή Βαμβακού – Αγία Κυριακή – Βαμβακού.

Πρόκειται για μια όμορφη διαδρομή, που κινείται σε παλιά μονοπάτια, χωματόδρομους και τη ρεματιά της Αγίας Κυριακής, και που η ανάδειξή της περιλαμβάνεται στις προτάσεις που έχει υποβάλει ο ΕΟΣ Σπάρτης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη δημιουργία του ολοκληρωμένου δικτύου πεζοπορικών διαδρομών του Πάρνωνα.

Vamvakou

Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (πεζοπορικά άρβυλα ή παπούτσια, αδιάβροχο, καπέλο κλπ), καθώς και επαρκής ποσότητα νερού. Η πορεία θα έχει διάρκεια 3,5–4 ώρες και χαρακτηρίζεται από βαθμό δυσκολίας Α-Β (εύκολη – μέτρια).

Αναχώρηση στις 8.00΄ το πρωί της Κυριακής, με ΙΧ αυτοκίνητα, από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στoυς συντονιστές της εξόρμησης, Λία Λιάκου (6972575979) και Νίκο Τσαρκαλή (6945103432), το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 4/12.