Ο Ηλίας Στρατηγάκος επικεφαλής του νέου προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου

Το νέο προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου εξελέγη χθες με ευρύτατη πλειοψηφία από το Σώμα, και έχει ως εξής: πρόεδρος ο κ. Ηλίας Στρατηγάκος, αντιπρόεδρος ο κ. Γεώργιος Γαβρήλος, γραμματέας ο κ. Ιωάννης Ροτζιώκος.

Η νέα σύνθεση των μελών της οικονομικής επιτροπής, η οποία επίσης εξελέγη με ευρύτατη πλειοψηφία:
τακτικά μέλη: Αλέξιος Αλεξόπουλος, Γεώργιος Μπακούρης, Ιωάννης Μπουκουβάλας, Θεόδωρος Ντάνος, Ιωάννης Σαρρής, Νικόλαος Πατσαρίνος, Ανδρέας Πουλάς, Νικόλαος Γόντικας
αναπληρωματικά μέλη: Ευριπίδης Γκιάτας, Άγγελος Χρονάς, Ιωάννης Κατσίρης, Γεώργιος Πετρίτσης, Κωνσταντίνος Λέγγας, Παναγιώτης Γκανάς, Σαράντος Αλεξανδρής, Κωνσταντίνα Βουδούρη.

Με αφορμή την ανάδειξη νέου προεδρείου στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, η αντιπεριφερειάρχης κ. Τζανετέα και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Λακωνίας κ.κ. Κανελλάκης, Καρράς, Μπελεγρή, Μπουκουβάλας και Τζεφεράκος εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον επί δυόμισι χρόνια πρόεδρο κ. Μπάμπη Σκούρο. Σημείωσαν πως ο απελθών πρόεδρος “στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και υπηρέτησε το θεσμό με σύνεση, ήθος και αποτελεσματικότητα, αποδεικνύοντας σε όλους πως ο ρόλος του αφορούσε αποκλειστικά και μόνο στην εύρυθμη λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου”. Συνεχάρησαν όμως και τον κ. Στρατηγάκο, ευχόμενοι καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και εκφράζοντας ιδιαίτερη χαρά που στη θέση του προέδρου του ΠΕΣΥ για άλλη μια φορά εξελέγη ένας λάκωνας, στέλεχος του συνδυασμού τους.