Ο Θ. Δαβάκης δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον Στ. Αραχωβίτη για την εξισωτική

Νέα ανακοίνωση δημοσιεύει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση εκείνης του κυβερνητικού βουλευτή Σταύρου Αραχωβίτη:

Davakis Thanasis“Κατανοούμε την αμηχανία που προκάλεσε η ανακοίνωσή μας στον επικεφαλής της ΕΠΕΚΕ Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αραχωβίτη, ο οποίος δεν απαντά επί της ουσίας σε αυτήν επιβεβαιώνοντάς την.

Όμως, ας μας απαντήσει ο κ. Αραχωβίτης αν «η ορθολογική και χρονοπρογραμματισμένη κατανομή των πόρων» που επικαλείται, είχε ως συνέπεια την απώλεια 902 εκατομμυρίων από την προηγούμενη προγραμματική περίοδο, τα οποία δεν απορρόφησε το 2015 και μεταφέρθηκαν ως ανειλημμένες υποχρεώσεις στην καινούργια προγραμματική περίοδο, με αποτέλεσμα να μειωθούν κατά 21% τα κονδύλια της καινούργιας προγραμματικής περιόδου.

Επίσης, ας μας απαντήσει το λόγο για τον οποίο υπήρξε καθυστέρηση σχεδόν δύο ετών στην προκήρυξη των πρώτων μέτρων του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ).

Η ανακοίνωσή μας είχε ως σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και ουδόλως την «τρομοκράτηση του αγροτικού κόσμου», ο οποίος έχει καταλάβει πλήρως τα αποτελέσματα της πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αυτά τα δυο χρόνια. Οι παρεμβάσεις μας έχουν σκοπό κάθε φορά να μεταφέρουν, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, τα προβλήματα των λακώνων αγροτών, ώστε να διορθώνονται τα λάθη και οι παραλείψεις της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας.
Κρίνουμε όμως σκόπιμο να αναδεικνύουμε την αλήθεια την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συστηματικά προσπαθεί να κρύψει ή να διαστρεβλώσει με επικοινωνιακούς τακτικισμούς”.