Οι κυνηγοί στο πλευρό των Ιδρυμάτων της Μητρόπολης

paradosi trofimon

paradosi trofimon

Σε κλίμα αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε η παράδοση των τροφίμων μακράς διαρκείας που συγκέντρωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης. Όπως αποδείχθηκε, το κάλεσμα που απηύθυνε στα μέλη του για στήριξη των ιδρυμάτων της ιεράς μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης, μιας και πολυάριθμοι ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συνεισφέρουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης κ. Ευστάθιος υποδέχθηκε τον πρόεδρο του Κυνηγετικού κ. Γιάννη Καρβουνιάρη, τον αντιπρόεδρο κ. Πέτρο Κατσή, καθώς και τον θηροφύλακα κ. Σταύρο Παναγιωταράκο, οι οποίοι παρέδωσαν τη σημαντική ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκε.

Ο σεπτός ποιμενάρχης μας μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την πρωτοβουλία του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, υπογραμμίζοντας ότι, στην εποχή που ζούμε, μόνο με την αγάπη μπορούμε να επιβιώσουμε.

Από την πλευρά του, ο κ. Καρβουνιάρης τόνισε ότι η ενέργειά αυτή -πέρα από το κοινωνικό της αντίκρυσμα- στόχο είχε να λειτουργήσει ως μία έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς του κ. Ευσταθίου σε όλες τις δομές του νομού Λακωνίας. Μάλιστα, δεσμεύτηκε για επανάληψη ανάλογων δράσεων.

Να τονιστεί ότι στην ενέργεια αυτή αρωγός στάθηκε το Δασαρχείο Σπάρτης και πιο συγκεκριμένα ο δασάρχης, κ. Γιώργος Ζάκκας, και το προσωπικό της υπηρεσίας.