Ο Stan στη γιορτή του Ρυθμού Νεολαίας στο πάρκο ΟΤΕ

Stan

Stan

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων “Ο Λεωνίδας” καλεί όλους την Πέμπτη 10 Ιουλίου στις 20.00′ στο “Ρυθμό Νεολαίας 2014”, που όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο του ΟΤΕ στη Σπάρτη.

Οι καλλιτέχνες Stan και Scal θα δώσουν μια διασκεδαστική νεανική νότα σ’ αυτήν την καλοκαιρινή βραδιά. Θα πραγματοποιηθεί επίσης επίδειξη πολεμικών τεχνών από τις ακαδημίες “Λυκούργος Spartan Fighters” και “Stathakos Team”. Σύγχρονα χορευτικά σύνολα θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα από το γυμναστήριο “Βιοενέργεια”, ενώ το ωδείο “Μελοποιία” θα χαρίσει όμορφες μουσικές στιγμές με νεανικά συγκροτήματα.

Η γιορτή έχει στόχο κάθε χρόνο, εκτός από την ψυχαγωγία, να στείλει και ένα μήνυμα στη νεολαία της πόλης μας. Φέτος στηρίζει την καμπάνια για την άμεση δημιουργία του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Σπάρτης “Νέο Μουσείο στη Σπάρτη Τώρα”.

Συμμετέχουν εθελοντές και στηρίζουν την εκδήλωση τα καταστήματα της πόλης μας, η Ομάδα Διάσωσης και ΑΜΟΣ Σπάρτης, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Λακωνίας και τα ΜΜΕ του νομού.