Παλαιολόγεια 2014: Σκοπευτικοί αγώνες από τον “Λεωνίδα”

Konstantinos Palaiologos

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων “Λεωνίδας”, σε συνεργασία με το δήμο Σπάρτης, προκηρύσσει επετειακούς αγώνες αεροβόλων όπλων α’ κατηγορίας στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2014. Οι αγώνες διοργανώνονται στο πλαίσιο των “Παλαιολογείων 2014”, που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του τελευταίου βυζαντινού αυτοκράτορα Κων/νου Παλαιολόγου και στην πτώση της Πόλεως στις 29 Μαΐου 1453.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Σκοπευτήριο Αεροβόλων Όπλων Σπάρτης. Το Σάββατο οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 9.00′ μέχρι και τις 13.30′ και από τις 16.00′ έως τις 20.00′. Την Κυριακή οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9.00′ και θα ολοκληρωθούν στις 13.00′. Στις 14.00′ θα γίνει η απονομή των μεταλλίων στους νικητές.

Το βράδυ του Σαββάτου θα παρατεθεί δείπνο σε όλους τους αθλητές οι οποίοι θα διανυκτερεύσουν στην περιοχή.

Γενικές Διατάξεις

Ισχύουν οι κανονισμοί της ΣΚΟΕ και της ISSF.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία και ομάδες της δύναμης της ΣΚΟΕ, με προφορική ή γραπτή δήλωση στο Σκοπευτικό Όμιλο Λακεδαιμονίων “Λεωνίδας” έως και την Τετάρτη 28 Μαΐου στις 20.00′.

Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνο από τον αρχηγό της ομάδας του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 50 ευρώ, το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής.

Θυρίδες κατά σειρά προσέλευσης.

Επιτροπές

1. Οργανωτική: ΔΣ Σκοπευτικού Ομίλου Λακεδαιμονίων “Λεωνίδας”

2. Αγωνόδικος: ΔΣ – Εκπρόσωπος ΣΚΟΕ

3. Βαθμολογία: Γκαβάκος Γρηγόριος – Καλιούπης Ευάγγελος – Καπερώνης Ιωάννης

4. Γραμματεία: Κρομμύδας Χρήστος – Τουμπλης Νικόλαος – Καρράς Παναγιώτης

5. Αρχηγοί βολής: Σουριτζίδης Ανδρέας μαζί με John Karailias