Παλαιολόγεια 2015: Σκοπευτικοί αγώνες από τον “Λεωνίδα”

Konstantinos Palaiologos

Konstantinos Palaiologos

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων “Λεωνίδας”, σε συνεργασία με τον δήμο Σπάρτης προκηρύσσει επετειακούς αγώνες αεροβόλων όπλων α’ κατηγορίας στις 23 & 24 Μαΐου.

Οι αγώνες διοργανώνονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου Σπάρτης με την επωνυμία ”Παλαιολόγεια 2015” και είναι αφιερωμένες στην μνήμη του τελευταίου βυζαντινού αυτοκράτορα Κων/νου Παλαιολόγου και στην πτώση της Πόλεως στις 29 Μαΐου 1453.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό Σκοπευτήριο Αεροβόλων Όπλων Σπάρτης. Το Σάββατο οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9.30′ μέχρι τις 14.00′ και από τις 16.00′ έως τις 20.00′. Την Κυριακή οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9.00′ και θα τελειώσουν στις 13.00′. Στις 14.00′ θα γίνει η απονομή των μεταλλίων στους νικητές στον χώρο του σκοπευτηρίου. Το βράδυ του Σαββάτου θα παρατεθεί δείπνο σε όλους τους αθλητές που θα διανυκτερεύσουν στην περιοχή μας .

Γενικές Διατάξεις

Ισχύουν οι κανονισμοί της ΣΚΟΕ και της ISSF

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία και ομάδες της δύναμης της ΣΚΟΕ με προφορική ή γραπτή δήλωση στον Σκοπευτικό Όμιλο Λακεδαιμονίων “Λεωνίδας” έως και τις 20.00′ της Τετάρτης 20 Μαΐου.

Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνον από τον αρχηγό της ομάδος του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 50 ευρώ το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής.

Θυρίδες κατά σειρά προσέλευσης.