Παναγιώτης Μπασουράκος: Οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι στη δίαιτα και τη διατροφή

Ο διαιτολόγος – διατροφολόγος δρ Παναγιώτης Μπασουράκος παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για την οργάνωση της διατροφής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η κατάρτιση, η γνώση, η συμβουλευτική και ο άρτιος εξοπλισμός του γραφείου του αποτελούν εγγύηση για τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα διατροφής. Η διδακτορική του διατριβή, άλλωστε, είναι μια εκτενέστατη επιδημιολογική μελέτη πάνω στη διατροφή των λακώνων συμπατριωτών του και στην επίπτωσή της στην υγεία τους.

Στο γραφείο του Π. Μπασουράκου παρέχονται στους εξεταζόμενους:

Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος: Δείτε την κατανομή λίπους με τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος: Λιπώδης – άλιπη μάζα, οστική – μυική μάζα, πρωτεΐνες – συνολικά υγρά, ενδοκυττάριο – εξωκυττάριο υγρό, μεταβολική ηλικία, σπλαχνικό λίπος κ.ά.

Λογισμικό Οπτικοποίησης Σωματομετρήσεων: Παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης για τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος, διαχείριση σωματικού βάρους, στοχοποίηση σωματικού βάρους με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, υπολογισμός κινδύνου, βασικές μετρήσεις.

Μέτρηση Μεταβολικού Ρυθμού: Πραγματοποίηση τεστ μέτρησης Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας, με τη μέθοδο της έμμεσης θερμιδομετρίας, με τον αναλυτή μεταβολισμού Fitmate PRO & Μέτρηση VO2Submax με κυκλοεργόμετρο της Monark.

Αξιολόγηση Οξειδωτικού Στρες – Sat Self: Ελέγχει την ορθή κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής, του διατροφικού σχήματος που ακολουθείται, την επιτυχία οποιασδήποτε αντιοξειδωτικής αγωγής ή άλλων φαρμακευτικών θεραπειών, παθολογικές καταστάσεις.

Μέτρηση Δερματοπτυχών: Λήψη δερματοπτυχών με το όργανο ακριβείας Harpenden, σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται για μετρήσεις λίπους στην επιφάνεια του δέρματος (από το οποίο εκτιμάται το σωματικό λίπος).

Προπλάσματα Εκπαίδευσης στα Τρόφιμα: Παρέχεται η μοναδική δυνατότητα οπτικοποίησης των μερίδων τροφίμων και ποτών, με ειδικά προπλάσματα τροφίμων.

Ο δρ Μπασουράκος, με πολυετή εμπειρία στην Τριτοβάθμια Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση και ως πατέρας τριών παιδιών, δίνει ειδική έμφαση στην εκπαίδευση νηπίων και μαθητών δημοτικού πάνω στην υγιεινή διατροφή, με διαδραστικό παιχνίδι και βιωματική εκμάθηση στον άνετο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γραφείου του.

Οι νέες εγκαταστάσεις των γραφείων του βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, στη λεωφόρο Λυκούργου 125 (ισόγειο). Ο άνετος χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος με τα πόδια, με ποδήλατο ή αυτοκίνητο, ακόμη και για μαμάδες με καροτσάκι μωρού ή και για αμαξίδιο ΑμεΑ.

Δέχεται καθημερινά 9.00′ – 14.00′ & 17.00′ – 20.00′.

Σάββατο 9.00′ – 14.00′.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λυκούργου 125 (ισόγειο), Σπάρτη

τηλέφωνα 27310 25181 & 6942548320

e-mail: pbasourakos@yahoo.gr