Σε μια λιτή εκδήλωση παρουσιάστηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Σαϊνοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου η νέα φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης. Οι διοικούντες τον Όμιλο επέλεξαν, αντί χορηγού, η νέα φανέλα να κοσμείται από το λογότυπο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο το σπουδαίο έργο που αυτός επιτελεί.

Για την πρωτοβουλία αυτή μίλησε ο γενικός γραμματέας του ΠΑΟ Κοκκινόραχης Νίκος Ι. Καρμοίρης, ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλοσοφία που έχει αναπτύξει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. «Το ποδόσφαιρο προεκτείνεται και εκτός αγωνιστικών χώρων˙ εμείς οφείλουμε να ασχολούμαστε με τις θετικές του προεκτάσεις και να δίνουμε υγιή παραδείγματα», τόνισε. Αμέσως μετά προβλήθηκαν δύο εντυπωσιακά βίντεο που είχε ετοιμάσει η ομάδα, για να προβάλει αφενός τη νέα φανέλα, αφετέρου την εν λόγω δράση.

Κατόπιν το λόγο έλαβε ο ταμίας του ΔΣ του «Χαμόγελου του Παιδιού» Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μίλησε για το όραμα του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου και τους σκοπούς του Οργανισμού. Λίγο πριν την προβολή σχετικού βίντεο, σημείωσε εμφατικά πως «το “Χαμόγελο” έχει βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά. Σημαντικό ρόλο όλα αυτά τα χρόνια έχει παίξει η ενεργός συμμετοχή της κοινωνίας και των εθελοντών που έχουμε στο πλάι μας».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Χούπης παρουσίασε στο κοινό μαζί με τον Γ. Λαμπρόπουλο τη νέα φανέλα, ενώ ο αναπληρωτής ταμίας Χριστόφορος Βεργόπουλος προσέφερε τιμής ένεκεν μία φανέλα της ομάδας με τον αριθμό «20» στον εκπρόσωπο του Οργανισμού.

fanela-pao-kokkinoraxis-5

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του λακωνικού ΠΑΟΚ (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και φίλαθλοι). Παρευρέθησαν, ακόμη, τοπικοί άρχοντες και θεσμικοί φορείς, εκπρόσωποι φορέων, σωματείων και συλλόγων, καθώς και αρκετοί συμπολίτες μας. Παρουσιάστρια και συντονίστρια της βραδιάς ήταν η φιλόλογος Ιωάννα Λυκούση.

Πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο εφημέριος της ενορίας Κοκκινόραχης, ο δήμαρχος Σπάρτης και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.
Εμφανώς συγκινημένος ο εφημέριος τόνισε πως «είναι ευλογία για έναν τόπο να υπάρχουν νέοι και δραστήριοι άνθρωποι που στρέφουν το βλέμμα και το νου προς τον συνάνθρωπο».
Λακωνικός και με έμφαση ο Βαγγέλης Βαλιώτης είπε πως «ακόμη κι αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟ Κοκκινόραχης είναι ήδη πρωταθλητής στις καρδιές όλων!».
Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας σημείωσε πως «οι άνθρωποι και η ομάδα του ΠΑΟ Κοκκινόραχης αποτελούν κόσμημα για το λακωνικό ποδόσφαιρο».

Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα με την παρουσίαση της φανέλας πραγματοποιήθηκε bazaar με είδη από τη συλλογή του «Χαμόγελου του Παιδιού», προς ενίσχυσή των σκοπών του.

ΠΑΟ Κοκκινόραχης: Μία παρέα, μία ομάδα!
Παίξε μπάλα μαζί του…
Στήριξε κι εσύ «Το Χαμόγελο του παιδιού»: