ΠΑΟ Κοκκινόραχης: Παρουσίαση φανέλας και bazaar για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Τη φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 θα παρουσιάσει ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης. Το ιδιαίτερο στοιχείο της νέας εμφάνισης της ομάδας είναι πως, αντί χορηγού, στο μέσο της φανέλας θα υπάρχει το λογότυπο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο «Χαμόγελο».

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Σαϊνοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου στο κέντρο της Σπάρτης (πεζόδρομος Κλεομβρότου 16, α΄ όροφος) την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7 μμ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο σύντομες ομιλίες από εκπροσώπους του «Χαμόγελου του Παιδιού» και της διοίκησης του ΠΑΟ, ενώ παράλληλα θα γίνει προβολή βίντεο που έχει επιμεληθεί η ομάδα. Σημειώνεται πως το ΔΣ του «Χαμόγελου» θα εκπροσωπήσει ο ταμίας του Οργανισμού κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Παράλληλα, στην είσοδο του Σαϊνοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου από τις 5 μμ έως τις 9 μμ θα πραγματοποιηθεί bazaar με είδη από τη συλλογή του «Χαμόγελου» προς ενίσχυσή του.