Παραίτηση Αναστασάκου και ψήφιση προϋπολογισμού στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της χρονιάς

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 30/12 και ώρα 19.30′, για την ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων και του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του δήμου Σπάρτης για το 2021. Εισηγήτρια θα είναι η αντιδήμαρχος οικονομικών Γεωργία Δεδεδήμου.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα (στις 18.30′) το δημοτικό συμβούλιο θα έχει συνέλθει προκειμένου να λάβει αποφάσεις για τα ακόλουθα θέματα:

1ο Περί αλλαγής χρήσης του κτιρίου στο Άλσος Γουδέ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Εισηγητής ο Δημήτρης Καπονικολός

2ο Διόρθωση της αριθ.250/2020 απόφασης δημοτικού συμβουλίου με θέμα «Αποδοχή παραιτήσεων μελών ΝΠ Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης – Ορισμός μελών». (Σπύρος Μοιράγιας)

3ο Αποδοχή παραίτησης προέδρου από το ΔΣ του ΝΠ «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης» – ορισμός νέου προέδρου. (δήμαρχος)

4ο Κατάρτιση – ψήφιση τεχνικού προγράμματος δήμου Σπάρτης οικονομικού έτους 2021. (Δ. Καπονικολός)

5ο Περί έγκρισης της τροποποίησης του καταστατικού της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Δίκτυο Συνεργασίας για την Ανάπτυξη Σπάρτης & Ευρώτα». (Γεωργία Δεδεδήμου)