Παραδόθηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Στεφανιάς

paradosi

paradosi

Το Σάββατο 16 Μαΐου παραδόθηκε το ανακατασκευασμένο πλέον γήπεδο του τοπικού διαμερίσματος Στεφανιάς. Το δημοτικό γήπεδο αναδιαμορφώθηκε πλήρως με την προσθήκη χλοοτάπητα, την επισκευή των αποδυτηρίων και την ανάπλαση του ευρύτερου εξωαγωνιστικού χώρου. Το έργο υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του δήμου Ευρώτα και τη στήριξη της τοπικής κοινότητας Στεφανιάς.

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Μπόλλας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Παναγιώτης Λυμπέρης, ο πρόεδρος της Στεφανιάς κ. Χρήστος Παπαδάκος, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος πολιτών, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα και ευχαρίστησαν τους αρμόδιους φορείς για τη δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου.

Ακολούθησε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ παλαιμάχων του δήμου Ευρώτα και του Τρινισιακού Στεφανιάς. Κατόπιν απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Τρινισιακού Δημήτρη Καραμπάτο, Πέτρο Αλουμανή και Κωνσταντίνο Σπυράκο για τηναδιάλειπτη προσφορά τους στο σωματείο.