Παραμυθένια Χριστούγεννα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μολάων

Roumaneios Vivliothiki Molaon

Roumaneios Vivliothiki Molaon

Η Δημόσια Ρουμάνειος Βιβλιοθήκη Μολάων ετοιμάζει μια μαγική ατμόσφαιρα και γι’ αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Οι μικροί φίλοι της βιβλιοθήκης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πέντε μοναδικές εορταστικές εκδηλώσεις με αφετηρία το βιβλίο.

Αφηγήσεις παραμυθιών, πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και κινηματογράφος θα ερεθίσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών, και θα ενισχύσουν τη χαρούμενη και ξέγνοιαστη διάθεση του εορταστικού κλίματος.

Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν, θα γίνεται με προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται είτε με φυσική παρουσία είτε τηλεφωνικά.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, 15.30′ – 17.00′

Ανάγνωση χριστουγεννιάτικων ιστοριών και δημιουργία πρωτότυπων εορταστικών κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά. Με την κ. Καλλιόπη Καρυτσιώτη. Για παιδιά 7-12 ετών.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, 15.30′ – 17.00′

Το ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού συνεχίζεται, με τη δημιουργία των πιο όμορφων χριστουγεννιάτικων καρτών. Με την κ. Καλλιόπη Καρυτσιώτη. Για παιδιά 7-12 ετών.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, 11.00′ – 12.00′

Ξεχωριστά στολίδια για το δέντρο, από χαρτί, τσόχα, ξύλο και χρώματα λαμπερά! Με το προσωπικό της βιβλιοθήκης. Για παιδιά 7-12 ετών.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, 11.00΄ – 12.00′

Η ιστορία της «ασημόφυλλης ελιάς» της Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, αλλά και χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Με το προσωπικό της βιβλιοθήκης. Για παιδιά 6-12 ετών.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, 16.30΄ – 17.30΄

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ιστορία κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά «Ένα δέντρο μια φορά» και στολισμός του δέντρου των ευχών. Με το προσωπικό της βιβλιοθήκης. Για παιδιά 6-12 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 27320 23080 (Μ. Γιανναράκη).