Παρουσιάστηκαν οι νέες δράσεις του ΚΑΠΗ Μολάων

Η φιλόξενη αίθουσα του ενοριακού πνευματικού κέντρου Μολάων, την οποία ευγενικά παραχώρησε το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας, γέμισε ασφυκτικά από μέλη και φίλους του ΚΑΠΗ, για το τσάι καλωσορίσματος της άνοιξης και παρουσίασης των νέων δράσεων.

Η κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου, στο οποίο υπάγεται και το ΚΑΠΗ, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και στη συνέχεια παρουσίασε τις δράσεις του ΚΑΠΗ από το 2011 έως το 2017. Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά της στην προσφορά της εκλιπούσης Καλλιόπης Καρυτσιώτη.

Στη συνέχεια ενημέρωσε για τις νέες δράσεις που σχεδιάζονται (εκπτωτική κάρτα μέλους, μαθήματα παραδοσιακών χορών, μαθήματα ζωγραφικής – κατασκευών – υπολογιστών – πλεξίματος, παιχνίδια ενδυνάμωσης μνήμης και ψυχαγωγικά, ενημέρωση από φυσικοθεραπευτή, συνταγογράφηση φαρμάκων, μέτρηση πίεσης και σακχάρου κτλ), οι οποίες θα προσφέρονται όλες δωρεάν από εθελοντές επαγγελματίες.

Παρουσίασε επίσης τις νέες υπεύθυνες του ΚΑΠΗ, εθελόντριες κ.κ. Στέλλα Καρυτσιώτη, Ελένη Μπουντούνη, Ρίτα Παϊσιου και Αγγελική Πριφτάκη, τις οποίες και ευχαρίστησε.

Τέλος, η κ. Αλειφέρη παρότρυνε όλους όσοι είναι άνω των 60 ετών και αγαπούν τη ζωή, τις εκδρομές και θέλουν να είναι δημιουργικοί και δραστήριοι να εγγραφούν στο ΚΑΠΗ Μολάων.